Constelatii individuale

Constelatii individuale

Corina Vasile
Scris de Corina Vasile

Motto: A-ți onora părinții nu înseamnă a fi ca ei, ci a fi tu însuți.” (Françoise Dolto)

Lucrul sistemic reprezintă un fenomen complex. Constelațiile familiale au ca fundament un set de paradigme și legi spirituale care se găsesc deopotrivă și la baza ritualurilor șamanice de vindecare și rezolvare de probleme.

Lucrul sistemic se ocupă de poveștile de familie și de evenimente perturbatoare, care sunt abia remarcate de personalitate și care influențează calitatea vieții și alegerile sufletului.

O constelație familială constituie un eveniment singular, nefiind organizată săptămânal sau cu o anumită ritmicitate în timp, așa cum se întâmplă cu ședințele de psihoterapie. Nu există serii de constelații.

Efectele unei constelații pot fi simțite imediat sau, dimpotrivă, după un anumit timp. Mulți oameni relatează schimbări vindecătoare pentru ei și pentru membrii familiei lor, după evocarea acesteia într-o constelație.

Constelațiile familiale oferă oportunitatea de a conștientiza sursa profundă a unor disfuncționalități și de a recadra situațiile respective, conducând spre vindecarea prin acceptarea de sine și acceptarea celorlalți, precum și prin iertarea de sine și iertarea celorlalți.

Te invit să alegi o ședință individuală de constelații familiale!

Creezi ce crezi!

Despre Autor

Corina Vasile

Corina Vasile

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.